Afiber vet hvor mye lokale lag og foreninger betyr for nærmiljøene, enten om det er innen idrett, kultur eller annet. Som den lokale TV- og bredbåndsleverandøren ønsker Afiber å dele ut 50 000 kroner hvert år til lag og foreninger som leverer på følgende: Lokal bidragsyter, engasjerende og inkluderende.

Også i år har lag og foreninger en mulighet til å skaffe seg litt ekstra penger til drift, utstyr, avgifter eller andre ting.

Som den lokale TV- og bredbåndsleverandøren opprettet Afiber i 2022 Afiberfondet, en årlig tildeling av midler til 3 lokale lag/foreninger.  I fjor var det Froland MX klubb, Grimstad RC klubb og Hjelp oss å hjelpe Arendal som vant. Disse 3 skapte såpass mye engasjement at vi økte totalbidraget til totalt 650000,-. Blant annet fikk vi følgende tilbakemelding fra en av vinnerene:

«Vi i Hjelp oss å hjelpe Aust-Agder var så heldige at vi fikk hjelp fra Afiberfondet i fjor, og er dem evige takknemlige. At vi ble tildelt fondet i fjor, hjalp oss så mye at vi klarte å hjelpe alle som hadde søkt hjelp til Jul. Det at vi klarte å glede over 300 sjeler til en fin julefeiring varmer, og vi hadde aldri klart å komme i mål uten hjelpen fra Afiberfondet. Igjen tusen tusen takk» Hjelp Oss Aust-Agder

«Lokale lag og foreninger er limet i lokalsamfunnet og vi vet hvor mye de betyr for nærmiljøene. De skaper glede, engasjement, samhold og mye, mye mer. For Afiber er det viktig å bidra til at lag og foreninger kan skape et best mulig tilbud i sitt nærmiljø.  Vi gleder oss til å motta søknader og plukke ut verdige mottakere av støtten.»

www.afiberfondet.no finner man all informasjon om Afiberfondet.