Altibox gjør barne-tv trygt igjenSØK


Mine Sider

Aktuelt_disneysvod-1

Altibox gjør barne-tv trygt igjen

Nå blir det enklere å finne barnas favoritter i tv-menyen. Altibox Barn samler alt barneinnhold på ett sted – så kan klikktommelen få slappe av.

Dagens småbarnsforeldre har god trening i klikk ut og inn av kanaler og strømmetjenester i jakten på barnas ulike favoritter. Eldre barn klarer å finne fram selv – og desto større er behovet for en trygg og oversiktlig samlingsplass for barneinnhold.

Et utvalg barnefamilier har testet Altibox Barn allerede. Tilbakemeldingene er at de er fornøyde med innholdet og at det har blitt lettere å finne fram.

Hva finner jeg i Altibox Barn?

Altibox Barn ligger lett tilgjengelig i menyen i tv-portalen. Her finner barna det du har valgt inn i ditt innhold av følgende: NRK Super, Cartoon Network, Disney Channel, Disney Junior, Disney XD, Boomerang, Nickelodeon, NickToons, Nick Junior, HBO Toonix, Disney Movies on Demand og Disney Channels XTRA. Ønsker du å velge inn mer barneinnhold, gjør du det enkelt her.

Enda færre klikk = fornøyde barn

I tillegg til alle barneprogrammene fra de ulike kanalene, finner barna enkelt tilbake til favorittene sine i ‘sist sett’. De får også ideer til ny underholdning i en oversikt over det mest populære innholdet.

For deg som voksen kan det være greit å vite at NRK Super fortsatt vil ha en egen knapp i tv-portalen i en periode. Når kundene våre har blitt vant til at barneinnholdet ligger i Altibox Barn, vil NRK Super fjernes fra hovedmenyen. Det finnes også en egen ‘Info til foresatte’-knapp i Altibox Barn – sjekk den ut.

Vi kommer til å videreutvikle tjenesten slik at den blir stadig bedre å bruke. Vi håper du blir fornøyd!

Personvern | Vilkår | Mine sider | Kontakt oss | Om oss

Altibox_NVF_rgb-09